Nova Group rozpoczęła współpracę z firmą Candela

Firma Candela wyróżnia się niezwykle bogatym doświadczeniem - istnieje na rynku ponad 50 lat oraz eksperckim know how, pozwalającym na tworzenie najlepszych urządzeń, które z sukcesem podbijają rynki na całym świecie. Wartościami firmy są: nauka, rezultaty i zaufanie. To one, od wielu lat, ukierunkowują jej działania strategiczne na potwierdzone klinicznie rezultaty zabiegów. Z drugiej strony – są też gwarancją wiarygodnej współpracy oraz partnerstwa w relacji z lekarzami i pacjentami, opartego na długoterminowym zaufaniu.

Jak mówi Andrzej Chmielewski, CEO Nova Group: „Nowy rok zaczynamy od nawiązania niezwykle atrakcyjnej współpracy z firmą Candela, jednym z najlepszych producentów innowacyjnej technologii dla medycyny estetycznej i kosmetologii. Zaawansowane rozwiązania tej firmy stanowić będą doskonałe uzupełnienie naszego portfolio produktowego. Dzięki temu klientom Nova Group będziemy mogli zaproponować kolejne, rozpoznawalne na całym świecie rozwiązania sprzętowe ale również doradztwo i szkolenia ze strony naszych ekspertów, jak i wsparcie marketingowe, w promocji tych innowacyjnych sprzętów”.

12.02.2021

Luksus wypoczynku w SPA by L'Occitane

Jeśli Twoim postanowieniem jest znalezienie większej ilości czasu dla siebie oraz holistyczne zadbanie o zdrowie – mamy propozycję miejsca d