Maria Galland na Różach Gali!

Sponsorem wydarzenia była marka MARIA GALLAND. W uroczystości udział wzięli przedstawiciele firmy NOVA GROUP wraz z Klientami. Róże Gali to jeden z najbardziej prestiżowych plebiscytów w Polsce, w którym nagradzani są przedstawiciele świata kultury i show-biznesu. Uroczystość wręczenia nagród, a tym samym rozstrzygnięcie głosowania, to wydarzenie oczekiwane zarówno przez artystów, jak i publiczność. Gwiazdy uhonorowane zostały za swoje osiągnięcia statuetką Róż Gali ale również kosmetykami marki Maria Galland. Jest to bowiem marka dla wymagających osób, które dbają o swój wizerunek, dlatego też poszukują prestiżu i najwyższej jakości. Gospodarzami i prowadzącymi uroczystość wręczenia Róż Gali byli Anna Zejdler-Ibisz (red. naczelna „Gali”) oraz Tomasz Kammel (TVP2). Wieczór uświetniły występy znakomitych artystów: Edyty Górniak, Mateusza Ziółko oraz Marie Napieralskiej, którzy zaśpiewali największe „bondowskie” przeboje. Zwycięzcy Róż Gali 2015: • Kategoria FILM - MAJA OSTASZEWSKA za rolę w filmie „Body/Ciało” • Kategoria MUZYKA - ZBIGNIEW WODECKI za płytę „Mitch&Mitch, 1976: A Space Odyssey” • Kategoria KSIĄŻKI - ZYGMUNT MIŁOSZEWSKI za książkę „Gniew” • Kategoria MEDIA - KATARZYNA JANOWSKA – szefowa TVP Kultura • Kategoria TEATR - DOROTA KOLAK za spektakl „Maria Stuart” • Kategoria ONLINE - MARTYNA WOJCIECHOWSKA za największą liczbę fanów na Facebooku • Tegoroczne nagrody specjalne za działalność charytatywną otrzymali: • Ks. JAN KACZKOWSKI (Puckie Hospicjum pw. Św. Ojca Pio) oraz EMMA KIWORKOWA (Fundacja Wiewiórki Julii)